Pluk Selv Aarhus

Tulipaner

Økologiske tulipaner (Tilgængelige foråret 2024)

Tulipaner er kendt for deres elegante form og er en populær blomst til dekoration både i haver og i indendørs buketter. Lav din egen buket tulipaner hos Pluk-selv Aarhus.

PRISER:

1 stk. 7kr.

5 stk. 35kr.

10 stk. 55kr.

Ærter

Økologiske ærter ( Tilgængelige sommer 2024)

I år er der en begrænset mængde af ærter at plukke hos pluk selv i Aarhus. Vi har derimod købt en større mængde øko ærter hos en kollega, så der vil være mulighed for at fylde en pose. Ærterne er af en sort, som er kendt for den søde smag.

PRISER:

En pose 70,- (ca. 1,5kg)

Halv spand 6L, 75kr.

Hel spand 12L, 125kr.

Kartofler

Økologiske kartofler (Tilgængelig sommeren 2024)

Små nye danske kartofler vil være muligt at grave op hos pluk selv i Aarhus. Få lidt jord under neglene og grav dine egne kartofler op.

PRISER:

Bakke 20,-

Jordbær

Økologiske jordbær (Tilgængelige sommer 2024)

Lækre og søde jordbær der får dine tænder til at løbe i vand. Pluk selv jordbær i Aarhus N, der er økologiske og friske til du kan smage en enkelt eller to i mens du går og plukker dem. 

Grundet tørken i år har vi et mindre udbytte end vi forventede. Vi håber derfor i har forståelse for der ikke vil være jordbær til alle. Det går ligeledes meget stærkt lige nu, så vores jordbær vil overmodne hurtigere end normalt. 

PRISER:

Bakke 35kr.

Halloween Græskar

Økologiske Halloween græskar (Tilgængelige oktober 2023)

Halloween er en højtid, hvor der laves mange græskarhoveder til fordøren. I år vil du selv kunne udvælge dine græskar ude på marken.

PRISER:

1 stk. 35kr.

2 stk. 60kr.

Pyntegræskar

Økologiske pyntegræskar (Tilgængelige oktober 2023)

Udover græskar til fordøren er pyntegræskar også særdeles populære i de danske hjem indenfor såvel som udenfor. Find dine egne pyntegræskar hos Pluk-selv Aarhus i år.

PRISER:

1 stk. 15kr.

3 stk. 35kr.

Adresse & åbningstider

Vi har lukket
Vi har lukket indtil oktober 2023 hvor vi vil åbne op for vores halloween med pynt og mange græskar. Hertil vil der en stor del af tiden være personale ude på markerne til at guide og hjælpe de besøgende rundt. 

LUKKET
Åbner til Halloween

NYMØLLEVEJ 5

8200, Aarhus N